Kamux, ett företag specialiserat på försäljning av begagnade bilar, fortsätter sin starka tillväxt i Sverige genom att utöka verksamheten ytterligare med en butik i Varberg. Butiken, som blir den 14e i Sverige, planeras att öppna i december 2018.

“Butiken kommer ligga i ett populärt shoppingområde i Varberg och innebär en ypperlig möjlighet att ytterligare utöka nätverket av Kamux bilhallar i Sverige. Varberg är beläget endast 80 kilometer från Göteborg och kommer avsevärt att stärka Kamux närvaro på Sveriges västkust”, säger Robin Toss, vd på Kamux AB.

Tillgodoser kundernas behov

“Jag är otroligt glad över vår starka tillväxt i Sverige. Den är nämligen ett tydligt tecken på att Kamux koncept tillgodoser de svenska kundernas behov och förväntningar. Bra service, överkomliga priser och trovärdighet är nyckelkomponenter i Kamux koncept”, säger Olli Kilpi, Director of International Business på Kamux.

Utökat nätverk av butiker innebär större urval

“Till en början kommer butiken bestå av en säljchef och två säljare, som tillsammans kommer betjäna Varbergs kunder. Antalet bilar i butiken kommer ligga på runt 70. Då alla bilar i samtliga våra butiker står kunderna till buds, kan vi bättre betjäna kunderna ju fler butiker vi har. Kunderna kan nämligen välja från hela vårt utbud av bilar och tack vare möjligheten till fri hemleverans är alla bilar tillgängliga för samtliga kunder”, fortsätter Robin Toss.

Varberg, som ligger ungefär mittemellan Göteborg och Halmstad har ca 35 000 invånare. Antalet invånare uppgår till ca 63 000 om man räknar in kringområden.

Kamux anställer säljpersonal

“Vi kommer inom kort att börja anställa säljteamet som ska jobba i Varberg. Då vi är ett växande företag anställer vi kontinuerligt ny personal, framför allt säljare. Vi strävar efter att vara bilfirman där kunderna upplever att det är smidigt och bekvämt att handla och av den anledningen investerar vi mycket i utbildningen av vår säljstyrka. Att ha rätt attityd är en nyckelfaktor och tidigare erfarenhet mindre viktigt,” säger vd Toss.

Mer information:

Robin Toss, Kamux AB, vd, tel. +46 702 807 057
Olli Kilpi, Kamux Corporation, Director of International Business, tel. +358 40 674 1032