Kamux 15e bilhall i Sverige öppnar i Norrtälje (pressrelease)

Kamux fortsätter sin expansion i Sverige: bilhall nr 15 i ordningen kommer att öppnas i Norrtälje

Kamux, ett företag specialiserat på försäljning av begagnade bilar, växer ytterligare i Sverige i och med öppnandet av en bilhall i Norrtälje. Detta kommer att ske under första kvartalet 2019.

Tilltagande expansion
“Kamux fortsätter sin starka tillväxt i Sverige och vi är entusiastiska över att öppna en bilhall i Norrtälje i början av nästa år. Takten på vår tillväxt i Sverige har verkligen tilltagit, då vi under de senaste månaderna tillkännagett fyra nyöppningar,” säger Robin Toss, vd på Kamux Sverige.

“Med sin placering i NorrteljePorten, en växande handelsplats, kommer den nya butiken bidra till områdets snabba utveckling. Kamux Norrtälje kommer med sitt ypperliga läge lätt kunna nås av kunder i området,” fortsätter Robin Toss.

Nätverk av bilbutiker
Norrtälje ligger endast 60 kilometer från Stockholm och 70 kilometer från Uppsala. I och med att vi kommer ha tre butiker i närheten av varandra (Norrtälje, Uppsala, Stockholm) kommer företagets fotfäste i regionen stärkas och vi kan erbjuda kunderna ett större utbud av bilar. Antalet bilar i den nya bilhallen kommer uppgå till ca 110, och med möjligheten till fri hemleverans står hela Kamux sortiment av bilar till kundernas förfogande.

Bra service uppskattas
“Målet för oss är att väva ihop köpupplevelsen online och offline. Många kunder letar bil på nätet och den digitala närvaron är viktig för oss. Med det sagt, värdesätts fortfarande den personliga kontakten med en professionell säljare. Vi är mycket glada över den positiva responsen vi upplevt från våra kunder på vårt koncept. Bra service, prisvärda bilar och förtroende är nyckelfaktorer i vårt koncept,” säger Olli Kilpi, Director of International Business, Kamux.

Kamux erbjuder arbetsmöjligheter och utbildning
“Vi kommer snart att börja rekrytera vårt säljteam till Norrtälje. Eftersom företaget växer anställer vi löpande, framför allt nya säljare. Att ha rätt inställning är det väsentliga, inte tidigare erfarenhet från bilförsäljning. Kamux har ett unikt träningsprogram, där nyanställda får möjligheten att lära sig yrket samtidigt som de får kunskaper i kundservice. Att anställa lokalt är en viktig del i Kamux strategi. Vi vill stötta kommunerna genom våra rekryteringar,” säger Robin Toss.

Mer information:
Robin Toss, Kamux AB, VD Kamux Sverige, tel. +46 702 807 057
Olli Kilpi, Kamux Corporation, Director of International Business, tel. +358 40 674 1032

Kamux-koncernen är en butikskedja specialiserad på försäljning av begagnade bilar och relaterade tjänster, som har vuxit snabbt. Den första Kamux-butiken öppnade 2003 i Tavastehus, Finland, och företaget har för närvarande 43 bilbutiker i Finland, 12 i Sverige och 2 i Tyskland. Sedan öppnandet har företaget sålt mer än 180 000 begagnade bilar, varav 40 957 såldes under 2017. Kamux omsättning uppgick 2017 till 454,9 miljoner Euro. 2017 hade Kamux i genomsnitt 418 heltidsanställda. Kamux aktier är listade på Nasdaq Helsinki-börsen.

www.kamux.com