Kamux Corporation Pressmeddelande - Kamux expanderar i Sverige

Kamux Corporation Pressmeddelande, 4 september 2017, 9:00Kamux expanderar i Sverige – Den 10:e bilhallen öppnas i KarlstadKamux, ett företag som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar, fortsätter med sin starka tillväxt. Kamux utökar nu sin verksamhet i Sverige genom att öppna en anläggning i Karlstad i början av december.

Försäljningsnätverket i Sverige expanderar
"Med bilhallen i Karlstad kommer vi att stärka vårt fotfäste i Sverige. Vi har redan nio anläggningar i Sverige, så Karlstad blir den tionde staden i Sverige där Kamux blir verksam, säger Tommi Iiskonmäki, Svensk Country Director.

Karlstad ligger centralt placerat Sverige, halvvägs mellan Stockholm och Oslo. Det är en livlig studentstad och industriell plats, med cirka 90 000 invånare och tiotusentals fler bor inom en snar räckvidd/utsträckning.

Kamux växer på den svenska marknaden
"Bilhallen i Karlstad är nästa steg i Kamuxs tillväxt på den svenska marknaden. Den kommer göra vårt nätverk av anläggningar i Sverige ännu mer omfattande. Expansionen innebär också ett större utbud av bilar till våra kunder, säger Juha Kalliokoski, VD för Kamux.

Lämplig plats funnen i Våxnäs
”Vi hittade en lämplig plats för bilhallen i Våxnäs området. Totalt kommer anläggningen att ligga på cirka 1500 kvadratmeter inomhus - utöver området utanför - och ha plats för cirka 100 bilar. Kamux konceptet fungerar i Sverige precis som det gör i Finland: hela det svenska sortimentet, som består av cirka 600 bilar, finns inom räckhåll för kunden, oavsett vart eller hur de väljer att göra affären. Även vårt urval i Tyskland är tillgängligt för våra svenska kunder, säger Iiskonmäki.

Kamux anställer nya säljare
"Som ett växande företag anställer vi kontinuerligt ny personal, särskilt nya bilförsäljare. Vi strävar efter att vara en bilfirma där våra kunder tycker att det är enkelt och bekvämt att handla, så vi satsar mycket på att utbilda våra säljare. Rätt inställning är väldigt viktig och tidigare erfarenhet av bilförsäljning inte väsentlig, säger Iiskonmäki.

Adressen till den nya Kamux anläggningen är Blockgatan 7. Inledningsvis kommer det att finnas fem säljare som betjänar Kamux kunder i Karlstad.
För mer information:
Juha Kalliokoski, VD, Kamux Corporation, tel. +358 50 544 5538
Tommi Iiskonmäki, Svensk Country Director, Kamux AB, tel. +358 40 580 1498