Kamux expanderar i Sverige: Den 11:e bilhallen öppnas i Linköping

Kamux Corporation Pressmeddelande, 12 mars 2018

Kamux expanderar i Sverige: Den 11:e bilhallen öppnas i Linköping

Kamux, ett företag som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar, fortsätter med sin starka tillväxt. Kamux utökar nu sin verksamhet i Sverige genom att öppna en anläggning i Linköping i juni.

Försäljningsnätverket expanderar

"Med bilhallen i Linköping kommer vi att stärka vårt fotfäste i Sverige. Idag har vi redan tio anläggningar i Sverige. Linköping blir Kamux bilhall nummer elva i Sverige” säger Robin Toss, Svensk Country Director.

Linköping är en universitetet och teknologistad med cirka 150 000 invånare. Linköping ligger i Östra Götaland, ca 170 kilometer sydväst om Stockholm.

Tillväxt innebär bra utbud av bilar till alla kunder

"Bilhallen i Linköping är nästa steg i Kamuxs tillväxt på den svenska marknaden. Expansionen innebär också ett större utbud av bilar till våra kunder. Enligt Kamux koncept finns hela det svenska sortimentet, som består av cirka 600 bilar, inom räckhåll för kunden, oavsett vart eller hur de väljer att göra affären. Även vårt urval i Tyskland är tillgängligt för våra svenska kunder”, säger Olli Kilpi, Direktör för internationella marknader för Kamux.

Lämplig plats funnen i ett känt detaljhandelområde

”Vi hittade en lämplig plats för bilhallen på Grytstorpsgatan 8. Inledningsvis kommer det att finnas en försäljningschef och fyra säljare som betjänar Kamux kunder i Linköping. Totalt kommer anläggningen att ligga på cirka 1700 kvadratmeter - och ha plats för cirka 100 bilar”, fortsätter Kilpi.

Kamux anställer nya säljare

"Som ett växande företag anställer vi kontinuerligt ny personal, särskilt nya bilförsäljare. Vi strävar efter att vara en bilfirma där våra kunder tycker att det är enkelt och bekvämt att handla, så vi satsar mycket på att utbilda våra säljare. Rätt inställning är väldigt viktigt och tidigare erfarenhet av bilförsäljning inte väsentlig, säger Svensk Country Director Toss.

För mer information:
Robin Toss, Kamux Ab, Svensk Country Director, tel. +46 702 807 057