Kamux fortsätter att expandera i Sverige: Den 12e bilhallen öppnas i Västerås

Kamux Corporation Pressmeddelande, 23 maj 2018

Kamux, ett företag som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar, fortsätter med sin starka tillväxt. Kamux utökar nu sin verksamhet i Sverige genom att öppna en anläggning i Västerås i september 2018.

Försäljningsnätverket expanderar

"Västerås är nästa steg i Kamux tillväxt på den svenska marknaden. Med den nya bilhallen kommer vi att stärka vårt fotfäste i Sverige. Västerås blir Kamux bilhall nummer tolv i Sverige” säger Robin Toss, Svensk VD.

”Vi är glada att öppna vår Västerås-bilhall i ett utmärkt detaljhandelsområde med bra förbindelser. Kamux är specialiserat på begagnad bilförsäljning och vårt kundlöfte är att erbjuda kunderna attraktiva priser och uppmärksam kundservice”, säger Olli Kilpi, Direktör för internationella marknader på Kamux.

Västerås är en växande stad med cirka 150 000 invånare. Bilhallen ligger i affärsområdet Hälla efter E18, cirka 5 kilometer utanför Västerås centrum.

”Totalt kommer anläggningen omfatta cirka 1400 kvadratmeter - och ha plats för cirka 80 bilar”, fortsätter Toss.

Inledningsvis kommer det att finnas en försäljningschef och fyra säljare som betjänar kunder i Västerås.

Tillväxt innebär bra utbud av bilar till alla kunder

"Expansionen innebär också ett större utbud av bilar till våra kunder. Enligt Kamux koncept finns hela det svenska sortimentet, som idag består av över 600 bilar, inom räckhåll för kunden, oavsett vart eller hur de väljer att göra affären. Även vårt urval i Tyskland är tillgängligt för våra svenska kunder”, säger Kilpi.

Kamux anställer nya säljare

"Som ett växande företag anställer vi kontinuerligt ny personal, särskilt nya bilförsäljare. Vi strävar efter att vara en bilfirma där våra kunder tycker att det är enkelt och bekvämt att handla, så vi satsar mycket på att utbilda våra säljare. Rätt inställning är väldigt viktigt och tidigare erfarenhet av bilförsäljning inte väsentlig", säger Svensk VD Toss.

För mer information:
Robin Toss, Kamux AB, Svensk VD, tel. +46 702 807 057
Olli Kilpi, Kamux Corporation, Director, International Operations, tel. +358 40 674 1032