Kamux fortsätter sin expansion i Sverige – butik nr 18 öppnar i Halmstad (pressmeddelande)

Kamux, ett företag specialiserat på försäljning av begagnade bilar, fortsätter sin starka tillväxt. Kamux utökar sin verksamhet i Sverige i och med öppnandet av en butik i Halmstad hösten 2019.

Nätverket av butiker i Sverige tätnar

“Butiken i Halmstad kommer ligga endast 70 km från Kamux butik i Varberg och 80 km från butiken i Helsingborg. Jag tycker det är roligt att vårt nätverk av butiker utökas och att vi kan betjäna kunder i hela Sverige genom att erbjuda ett brett sortiment av begagnade bilar för olika behov,” säger Robin Toss, vd på Kamux i Sverige.

Halmstad ligger på västkusten och har 100 000 invånare. Kamux butik kommer ligga i ett välbesökt och lättillgängligt handelsområde. Antalet bilar i butiken kommer vara ca 80 men självklart står hela Kamux lager på över 1 000 bilar till kundernas förfogande, oavsett var eller hur de väljer att köpa sin bil. Dessutom erbjuder Kamux hemleverans.

Snabb expansionstakt i Sverige

“Vi expanderar i snabb takt i Sverige. Under fjärde kvartalet 2018 öppnade vi två butiker och under första kvartalet 2019 öppnade vi ytterligare två. Vi har precis öppnat en butik i Helsingborg och nu ytterligare en i Halmstad. Det är väldigt spännande att ta del av Kamux snabba expansion och vi är tacksamma mot våra kunder som, genom att visa oss sitt förtroende, gör det här möjligt,” säger Olli Kilpi, Director of International Business.

Nya jobb skapas

“Att anställa lokalt är viktigt för oss. Expansionen och öppnandet av den här butiken kommer skapa fyra nya heltidsjobb. Kamux har ett unikt utbildningsprogram där de anställda får möjligheten att lära sig yrket och kundservice från grunden. Rekryteringen till Halmstad har påbörjats. Att ha rätt attityd är avgörande medan tidigare erfarenhet av bilförsäljning är mindre viktigt,” säger Robin Toss, vd på Kamux i Sverige.

Mer information:

Robin Toss, vd Kamux AB, vd, tel. +46 70 280 70 57

Olli Kilpi, Kamux Corporation, Director of International Business, tel. +358 40 674 1032