Kamux fortsätter sin expansion i Sverige (pressmeddelande)

Kamux, specialiserad på inköp och försäljning av begagnade bilar, fortsätter att växa i Sverige.

“Vi kommer att växa ytterligare i Sverige genom att utöka vårt nätverk och vårt utbud av bilar. Vårt totala lager på över 1 000 bilar är tillgängligt för samtliga kunder i Sverige via nätet. Vår tillväxt är ett tydligt tecken på att vi med vår affärsmodell uppfyller kundernas behov. Vi kommer i början av sommaren 2020 att öppna en ny butik i Värmdö,” säger Robin Toss, VD på Kamux i Sverige.

Värmdö är del av Storstockholm och beläget öster om Stockholms city. Sommartid sjuder Värmdö av aktivitet.

Effektivitet innebär överkomliga priser för kunderna

Professionella inköp samt en kostnadseffektiv affärsmodell gör det möjligt för oss att erbjuda kunderna bilar till överkomliga priser.

“Det är smart att välja en begagnad bil. Kamux samarbetar med oberoende 3-parts-företag som testar bilarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de köper en begagnad bil,” säger Robin Toss.

“Kamux tillhandhåller även ett stort antal transportbilar. Kunder återfinns både bland företagare och privatpersoner, som för sina fritidsaktiviteter behöver ett större fordon,” säger Ilkka Virtanen, Kamux Director of International Business.

Kamux värdesätter en kundvänlig attityd

“För oss är det viktigt att ha rätt attityd – medan vi inte tror att tidigare erfarenhet av att sälja bilar är nödvändig. Kamux utbildar nyanställda i yrket och i att leverera förstklassig kundservice, då det senare är ytterst viktigt för oss. Jag uppmuntrar även de utanför bilindustrin att söka jobb hos oss. Vi kommer inom kort att börja rekrytera säljteamet till Värmdö”, säger Robin Toss.

För mer information, vänligen kontakta:

Robin Toss, Kamux AB, VD, telefon +46 702 807 057

Ilkka Virtanen, Kamux Corporation, Director of International Business, telefon +358 40 727 5856

Kamux Corporation är en handelskedja specialiserad på försäljning av begagnade bilar och relaterade tjänster, som vuxit mycket snabb. Kamux kombinerar handel online med ett omfattande nätverk av butiker för att erbjuda kunden bästa servicen var som helst och när som helst. Förutom digitala kanaler, har företaget totalt 72 butiker i Finland, Sverige och Tyskland. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 240 000 begagnade bilar, varav 46 596 såldes 2018. Kamux omsättning uppgick 2018 till 527,8 miljoner Euro. 2018 hade Kamux i genomsnitt motsvarande 472 heltidsanställda. Kamux aktier är listade på Nasdaq Helsinki-börsen.

www.kamux.com

19 februari, 13:00