Kamux - Västerås

Kamux - Västerås

Hällagatan 6
721 34 Västerås

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 18
Lördag: 11 - 16
Övriga tider: Ring för tidsbokning

Avvikande öppettider:

Söndagsöppet den 26 maj

11.00-16.00

Recensioner: 4.9 / 5 (Baserat på 8 recensioner)

Rafid Merza
26.04.2019

Hela personalen på Kamux Västerås är väldigt väldigt trevliga och tillmötesgående.. köpte en Hyundai i10 ..bilen går klockrent ..och felfri Tack så jätte mycket Lars Anetorn och alla personal för allt .. Mycket Nöjd .

Chr1sdaGod
05.04.2019

Tackar Agnes för väldigt bra support och en fantastisk bil! //Nöjd S90 ägare

Mikael Lööf
08.02.2019

En väldigt bra och trevlig upplevelse att köpa bil på Kamux i Västerås. Hade kontakt med Agnes som gav ett tryggt och proffsigt intryck och var väldigt tillmötesgående. Tackar så mycket för det. Micke med KIA´n. Fantastiska Agnes! Ordnar både besiktningstid och service på bilen jag just köpt. Och Kamux står dessutom för kostnaden. Tack än en gång Micke med KIA´n. Fick en några tvåor på besiktningen men Agnes ordnade så att Kamux stod för kostnaden för både åtgärder och ombesiktning. Tack än en gång Agnes, för ditt engagemang kring mitt bilköp. Micke med Kian

Kim Sabani
12.04.2019

tack för en bra smidig hjälp du är verkligen best samt profsig waw

Christian Domanski
17.12.2018

En kanon upplevese att byta bil. Engagemang Tålamod Kundservice Bemötande Hjälpsamhet Korrdinering av en framtida köp av vår nuvarande bil och byte Man kan i lugn och ro välja och sedan välja sin bil. En tipp topp Säljare Agnes har jag som kund fått! Bra bemötande, trevlig och sugen på att göra ens näst viktigaste affär i livet till så bra som möjligt. Kan verkligen rekommendera denna firma för er framtida bilaffär Stort plus att bilen man köper är varu deklarerad och man man få i lugn och ro provköra den hemma till och med. En kanon sak! Inte att underskatta !

Admir Alic
Försäljningschef
Telefon:
Agnes von Hausswolff
Bilförsäljare
Telefon:
Lars Anetorn
Bilförsäljare
Telefon:
Rasmus Lundin
Bilförsäljare
Telefon:
Gustav Eriksson
Bilförsäljare
Telefon:

Sökagent

Prenumerera på den här sökningen och få ett epost-meddelande om nytillkomna bilar