Kamux växer – inte bara i Sverige

Som vi tidigare har informerat om växer Kamux i Sverige snabbt. I Västerås öppnar inom kort vår 12e butik och innan året är slut har vi en 13e butik i Göteborg.

Dock kan det vara kul att veta att även moderbolaget i Finland har en stark tillväxt. I Finland är Kamux den absolut största säljaren av begagnade bilar och erbjuder totalt sett 4 000 bilar.

I januari 2019 öppnar de en tredje butik i Oulu. Detta blir den hittills största i Oulu, med en total yta om ca 2000 m2.

Den nya butiken kommer att ligga i Limingantulli och kommer till skillnad från de tidigare två även sälja bruksfordon såsom transportbilar. Som en extra service till kunderna kommer Kamux om så önskas erbjuda ändringar på bruksfordonen, till exempel byte av klädsel, installation av extra säten etc. Detta tror vi kommer bli mycket uppskattat av vissa yrkesgrupper samt privatpersoner som behöver den här typen av fordon för sina fritidsaktiviteter.

Butiken i Limingantulli kommer bli stor. Den kommer nämligen betjänas av 8 säljare och en säljchef och ha plats för 130 bilar.

Vi ser fram emot att höra mer om hur det går för Kamux i Finland!