Dela

  Begagnade bilar i Gävle

  Kamux Gävle

  Skolgången 3

  802 57 Gävle

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10-18

  Lör: 11-15

  Söndagsöppet: 31 juli 11-15

  WhatsApp

  026 - 14 20 90

  gavle@kamux.se

  Välkommen till en förmånligare bilaffär i Gävle! Du hittar din lokala bilfirma på Skolgången i Gävle. Här finns ett brett utbud av begagnade bilar. Med ca 2000 begagnade bilar i lager hittar vi säkert den rätta bilen för dig. Vi köper även in samt byter in bilar. Välkommen!

  HEMLEVERANS - köp din bil på annan ort än din hemort!

  Du vet väl om att du kan köpa din bil i en av våra andra butiker i Sverige och få bilen levererad till din närmaste Kamux-butik. Kika på vad vi har i hela vårt lager här, kanske hittar du något som passar just dig!


  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 
  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 11 - 15

  3.5

  80 recensioner

  profile

  Jona S. Ljung

  för 4 månader sedan

  Köpte en 5 år gammal mazda & tänkte att jag hade några problemfria år framför mig. Så blev det inte. Allt va trasigt. Kamux hade helt klart kunnat strunta i vilket & låta mig stå med reparationskostnader som va högre än bilvärdet. Kändes vedervärdigt. Men så gled säljare Miguel Soto in som en riddare i skinande rustning och bara styr upp hela dealen. Köper tillbaka bilen & ordnar med enkel återbetalning. Vände hela kamux varumärke från en negativ upplevelse till att jag genuint känner förtroende för verksamheten EVIGT tacksam!

  profile

  P H

  för 3 månader sedan

  Riktigt bra service. Den nya bilbutikschefen Daniel H har gett Kamux i Gävle en positiv lyftning. Kul att se och bemötas utav 👍

  profile

  tobbe augustsson

  för 2 månader sedan

  Enkel och smidigt att göra affär. Riktigt bra service av Victor när det strulade lite och han ordnade till det utan diskussion.