Dela

  Begagnade bilar i Norrköping | Kamux - En förmånligare bilaffär

  Kamux Norrköping

  Koppargatan 1

  602 23 Norrköping

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10 - 18

  Lör: 10 - 15

  Söndagsöppet: 30 januari 11-15

  WhatsApp

  011 - 18 20 90

  fornamn.efternamn@kamux.se

  HEMLEVERANS - köp din bil på annan ort än din hemort!
  Du vet väl om att du kan köpa din bil i en av våra andra butiker i Sverige och få bilen levererad till din närmaste Kamux-butik. Kika på vad vi har i hela vårt lager här, kanske hittar du något som passar just dig!

  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 
  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  3.9

  124 recensioner

  profile

  Nehman Karam

  under den senaste veckan

  Är väldigt nöjd med min bilaffär hos Kamux Norrköping. Var i kontakt med en försäljare som heter Benjamin som var väldigt hjälpsam och allt gick väldigt smidigt till. Benjamin tog åt sig kring de önskemål jag hade kring bilen jag ville ha, och de visade dig att de hade en inne som nästan matchade samtliga önskemål. Dock hade jag fått upp ögonen för en som tyvärr inte låg till salu hos Kamux. Men! De köpte in den jag vill ha och gav mig samtidigt högst inbytespris på min dåvarande bil av samtliga försäljare jag var kontakt med. Leveransen ned till södra Sverige gick lika smidigt till som resten av affären. Ett stort tack och kommer ej tveka att handla av Kamux igen.

  profile

  Kellie

  för en månad sedan

  Trevligt kundbemötande! Reserverade bilen via telefon då jag hade en bra bit till Norrköping. När jag skulle prova bilen och hämta den kände jag stark lukt från doftgranar som tidigare ägare lär ha haft i vilket jag har svårt för. Den lukten skulle försvinna inom ett par dagar blev jag lovad, men det kan jag lova att det inte gjorde utan stinker än som förväntat. ;) Service skulle varit skött fick jag till mig i telefonen men det var inte gjort på två år så fick bli att serva den direkt efter köp! Nöjd med bilen och den fungerar än sålänge felfritt. Rekommenderar kamux!

  profile

  Carina Karlsson

  för 2 månader sedan

  Vill rekommendera kamux! Vi fick snabb o proffsig hjälp trevligt bemötande o lyhördhet då vi skulle byta bil. Vi hade sett en bil på nätet men den var i stockholm men det var inga problem att få ner den hit så vi snabbt o lätt kunde få komma o kolla klämma o känna och köra den. Den var finare en vi hoppats o inget var omöjligt för vår trevliga kunniga säljare Djani Poljarevic! Vi är så nöjda o känner oss trygga med all hjälp vi fått! Vill skicka ett jätte tack till Djani! Mvh Carina o Kent