Säljare med stort bilintresse

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att växa! Vi har idag 23 butiker i Sverige och söker nu ytterligare en medarbetare till vår framgångsrika butik i Halmstad!  Som säljare hos oss får du möjlighet att köpa in och sälja ett brett utbud av begagnade bilar. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt! 

Arbetsuppgifter:

Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man således allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam inom ett snabbt växande bolag! På Kamux blir du “en i gänget”, både i din butik men också med dina kollegor runtom i landet. Du får genomgå en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig sedan mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare. 

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Halmstad arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.  

Vi vill att detta passar in på dig:

  • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer 

  • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo

  • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter

  • Du har en hög arbetsmoral

  • Du är positiv och omtänksam

  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs

  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov

  • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. 

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.  

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 15 maj. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Regionchef Milan Filipovic, milan.filipovic@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK