Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!Snabbt, tryggt och enkelt.Ring nu 08-401 44 91


Kontaktuppgifter

Biluppgifter


Sälj din bil till Kamux


Kamux är Nordens största bilhandlare och köper in bilar från alla bilmärken. Vi erbjuder professionell och personlig hantering med fokus på god kundservice under hela processen. Genom oss blir försäljningen enkel och smidig, och du slipper lägga tid på administration och prutande. Du kan ta med din bil för värdering till närmaste Kamux-butik eller värdera den direkt online genom att fylla i formuläret ovan så återkommer vi inom 24 timmar.


Ring nu 08-401 44 91

Vi erbjuder:

step

Snabb värdering

Återkoppling inom 24 timmar

step

Pengarna direkt

Pengarna på kontot direkt vid hämtning

step

Fri upphämtning

Vi hämtar bilen kostnadsfritt hos digSå går det till


Att sälja sin bil till Kamux ska vara tryggt och enkelt. När du säljer en bil till oss erbjuder vi därför en personlig kontakt under hela processen för att det ska bli så smidigt för dig som möjligt.


För att sälja din begagnade bil till oss behöver vi först värdera din bil. För att få en kostnadsfri bilvärdering kan du fylla i formuläret ovan, kontakta oss direkt på 08 401 44 9 eller besöka någon av våra butiker.


När du har accepterat vårt erbjudande tar vi hand om alla administrativa detaljer. Du behöver inte tänka på att städa bilen innan, vi fixar allt. För att sälja bilen till oss ska vara så enkelt som möjligt kan vi även hämta upp bilen där du bor om så önskas.Kamux autokuvaus JPG web-28

Hur värderar vi bilarna?

Kamux är en bilhandlare som specialiserar sig på begagnade bilar och vi har därför en lång erfarenhet av att värdera bilar. Det är kostnadsfritt att värdera din bil via Kamux och en värdering är inte bindande. När vi värderar en bil tar vi hänsyn till ett antal faktorer. De viktigaste faktorerna är följande: - Bilens skick (repor, rost, kvalitet på däck och fälgar etc.) - Hur långt bilen har gått - Bilens ålder - Utrustning - Service- och besiktningshistorik - Marknadens efterfråganVill du använda din nuvarande bil som inbyte?


Hittar du en bil du gillar i vårt breda sortiment av begagnade bilar? Du kan självklart använda din nuvarande bil som inbyte. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!


Hitta din perfekta bil här >>
*Läs mer om Kamux personuppgiftspolicy.