Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!

Kamux Hemleverans


Kamux Hemleverans: Smidigt och tryggt bilköp online


Gör ditt bilköp smidigare med Kamux hemleverans. Bilen levereras kostnadsfritt hem till dig oavsett var i landet du bor.Provkör bilen i lugn och ro


  • Vid hemleverans kan du provköra bilen direkt och slutföra affären på plats – enkelt och tryggt!

  • Du har sedan möjlighet att provköra bilen i upp till 10 mil efter att vi levererat den. Om det visar sig att bilen inte känns rätt för dig har du 14 dagars ångerrätt (gäller ej vid hämtning i butik). Kontakta din Kamux-säljare för mer information om vilka villkor som gäller.

  • Vi använder oss av chaufförer för en trygg hemleverans och vid inbyte tar vi självklart med oss din inbytesbil tillbaka.Har du frågor eller vill boka? Kontakta oss!

Kontakta i första hand butiken där du hittat bilen du är intresserad av, eller kontakta din närmaste Kamux-butik så hjälper vi dig.


Hemleverans_16:9

Så gör du en enkel och trygg bilaffär med hemleverans

1. Hitta den bil du önskar köpa och kontakta oss via telefon, e-post eller chatta på kamux.se. 2. Få en grundlig bedömning av bilen av våra säljare samt ta del av varudeklaration från tredjepartstestet. 3. Affären görs upp via telefon eller e-post och det egentliga köpet sker efter att bilen har setts, provkörts och godkänts enligt överenskommelse. 4. Njut av att köra din nyinköpta bil!


Villkor och returblankett

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har köparen 14-dagars ångerrätt vid bilköp med hemleverans. Om köparen önskar returnera bilen står denne för returkostnaden. Vid eventuell retur ska bilan max ha körts 10 mil från det att köparen mottagit bilen. Om bilen vid returtillfället ej är i samma skick, eller saknar tillbehör som ingick i köpet vid leverans, debiteras köparen en kostnad för att iordningsställa bilen.

Om du vill ångra ditt köp, vänligen använd den här
blanketten från Konsumentverket och skicka ifylld blankett till reklamation@kamux.se.


Se bilar i lager