Med Kamux Hemleverans spar du både tid och arbete

  • Med Kamux Hemleverans gör du ditt bilköp smidigare och enklare eftersom bilen levereras utan extra kostnad till din närmaste Kamux-butik, oavsett i vilken butik du köper den.

  • Självklart kan vi köra bilen ända hem till dig eller till din arbetsplats, men då tillkommer en liten kostnad.

  • Tjänsten är säker! Du provkör bilen vid leverans och slutför affären på plats. Du har 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti räknat från leveransdagen (gäller endast vid köp av bil via e-post eller telefon och under förutsättning att bilen leveras hem till dig). Pengar-tillbaka-garanti gäller inte om du hämtar bilen på en Kamux-butik. Kontakta din Kamux-säljare för mer information om vilka villkor som gäller. Använd den här blanketten från Konsumentverket om du vill ångra ditt köp.

  • Vid inbyte lämnar du din bil hos oss samtidigt som du hämtar din nyinköpta bil. Om vi levererar “till dörren” tar vi självklart med oss din inbytesbil tillbaka.

Hur går man tillväga för att få en enkel och säker hemleverans?

När du hittat en lämplig bil kontaktar du oss genom att ringa, maila eller chatta med oss på kamux.se. Säljare ger dig en grundlig och professionell bedömning av bilen. Motsvarande bedömning görs också av bilen som du eventuellt erbjuder i inbyte. Inbytespriset för bilen definieras och det exakta mellanpriset bestäms.

Affären kan göras upp via telefon eller e-mail men det egentliga köpet genomförs först då båda bilarna har setts, provkörts och konstaterats vara i enlighet med överenskommelsen.

Kamux använder sig av chaufförer för att köra bilarna mellan butikerna och i förekommande fall till kundens arbetsplats/bostad.

Tilläggstjänsten att få bilen levererad “till dörren” baseras på ömsesidigt förtroende och är särskilt framtagen för kunder som bor långt från en Kamux-butik och eller har ont om tid att leta efter den rätta bilen.

Tusentals nöjda kunder har redan använt sig av vår hemleverans-tjänst!

cta

En förmånligare bilaffär

Se bilar i lager

Köp en bil