Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!

Kamux, en MRF-ansluten bilfirma

Vi har valt att var en del av MRF, då vi är ett företag som vill expandera i Sverige och vi vill vara en del av den dynamiska bilverksamheten.

Konsumenterna ställer höga krav på bilfirmor idag och MRF representerar en ärlig bilhandel. Detta är en riktlinje vi på Kamux respekterar och följer, säger Kerim Nielsen, vd på Kamux.

MRF-garanti

När du köper bil av ett MRF-företag får du den exklusiva MRF-garantin. Det är bara MRF-anslutna bilföretag som har rätt att lämna MRF-garanti. MRF-garantin är en av branschens tryggaste för kunden. Det är viktigt att det du och säljaren kommer överens om alltid finns med i köpekontraktet. Du ska också se till att få med dig både garantisedel och varudeklaration. Garantihandlingen visar garantins omfattning och varudeklarationen beskriver bilens skick.


Vid köp av begagnad bil hos en MRF-handlare finns följande garantier (som lägsta nivå):

MRF-garanti 6 månader
Bilen har gått högst 5.000 mil och är högst 36 månader gammal när du köper den. Garantin gäller i sex månader, dock max för 1.000 mil.

MRF-garanti 3 månader
Bilen har gått högst 10 000 mil och är högst 72 månader gammal när du köper den. Garantin gäller i tre månader, dock max för 500 mil.

MRFs trafiksäkerhetsgaranti

3 månader, dock max 300 mil

  • Rekommenderas för bilar som är mer än 6 år (72 månader) gamla eller gått mer än 10.000 mil och vars pris är minst 50.000 kr.

1 månad, dock max 100 mil

  • Rekommenderas för övriga bilar vars pris är under 50.000 kr.