Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!


Kamux - en pålitlig partner för kunderna

Kamux är en bilhandlare som enbart specialiserar sig på begagnade bilar och relaterade integrerade tjänster. Kamux Corporation är noterat på Nasdaq Helsingfors-börsen i Finland. Vårt mål är att bli den ledande detaljhandelskedjan som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar i Europa.


Tre marknader - över 500 000 sålda bilar

Kamux har sammanlagt 78 bilhallar i Sverige, Finland och Tyskland. Sedan etableringen har konsumenterna visat förtroende för Kamux över 500 000 gånger - det är antalet bilar Kamux har sålt under sin historia.


Bra service, trygghet hela vägen

Vi vill vara en pålitlig partner för våra kunder och vårt mål är att kunna erbjuda den bästa övergripande servicen samt erbjuda kunder ett tryggt bilköp


100 % fokus på begagnade bilar

Kamux är en bilhandlare som enbart koncentrerar sig på begagnade bilar. Företaget har skapat en konsumentinriktad affärsmodell, varav en väsentlig del är integrerade tjänster som är kopplade till bilförsäljning. Kamux fokus ligger på kundtillfredsställelse och konkurrenskraftiga priser.


En stark tillväxthistoria

Kamux har en stark och lönsam tillväxthistoria som uteslutande baserats på organisk expansion. Kamux är störst i Norden på begagnade bilar och vill erbjuda en kundfokuserad verksamhetsmodell och ett brett utbud av begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser.


Företagsinformation

År 2023 uppgick Kamux omsättning till över en miljard Euro. År 2023 hade Kamux i genomsnitt 883 heltidsanställda. VD för Kamux Group är Tapio Pajuharju.


Aktien är listad på Nasdaq Helsingfors. Läs mer om Kamux Corporation: www.kamux.com (sida på engelska)

Nya kartan