Om Kamux

Kamux - en pålitlig partner för kunderna

Kamux är en bilkedja som enbart specialiserar sig på begagnade bilar och relaterade integrerade tjänster. Kamux Corporation är noterat på Nasdaq Helsingfors, Finland. Vårt mål är att bli den ledande detaljhandelskedja som specialiserar sig på försäljning av begagnade bilar i Europa.

Tre marknader - över 160 000 sålda bilar

Kamux har sammanlagt 53 bilhallar i Sverige, Finland och Tyskland. Sedan etableringen har konsumenterna visat förtroende mot Kamux över 160.000 gånger - det är antalet bilar Kamux har sålt under sin historia.

Bra service, rimliga priser

Vi vill vara en pålitlig partner för våra kunder och vårt mål är att kunna erbjuda den bästa övergripande servicen samt ha en tilltalande prissättning.

100% fokus på begagnade bilar

Kamux är en bilhandlare som enbart koncentrerar sig på begagnade bilar. Företaget har skapat en konsumentinriktad affärsmodell, varav en väsentlig del är integrerade tjänster som är kopplade med bilförsäljning. Kamux fokus ligger på kundtillfredsställelse och konkurrenskraftig priser.

En stark tillväxthistoria

Kamux har en stark och lönsam tillväxthistoria som uteslutande baserats på organisk expansion. Kamux är Finlands ledande bilåterförsäljare när det kommer till begagnade bilar och i Sverige ligger Kamux på topp tio listan när det kommer till antalet sålda bilar. Kamux vill erbjuda en kundfokuserad verksamhetsmodell och ett brett utbud av begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser.

Företagsinformation

Under 2016 omsatte Kamux cirka 405 miljoner euro. I slutet av 2016 hade Kamux cirka 550 medarbetare, varav 270 med fast anställning. Företagets grundare, Juha Kalliokoski, fungerar som VD för Kamux Group.

Läs mer om Kamux Corporation: www.kamux.com (sida på engelska)