Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!

2024-04-09

Kamux & Mekonomen ingår samarbete - för ett smidigare bilägande

Kamux har valt Mekonomen som samarbetspartner för verkstadstjänster. Kunder som köper en begagnad bil via Kamux kommer alltså att kunna få sina garantiärenden åtgärdade i någon av Mekonomens 210 utvalda Fleetverkstäder.


Alla bilar som säljs via Kamux har en grundförsäkring för garantiärenden inkluderat vid köp. För att förenkla för bilägaren sker all dialog direkt med Kamux som sedan hänvisar garantiärendet vidare till någon av Mekonomens rikstäckande utvalda verkstäder. –Vi strävar efter att öka tryggheten vid köp av begagnad bil och ser samarbetet med Mekonomen gällande hanteringen av våra garantiärenden som en bra lösning. Det ligger även i linje med vårt kontinuerliga arbete för att förbättra kundupplevelsen, säger Andy Rietschel, VD Kamux AB.


Bilköparen kommer fortsatt att ha all kontakt kopplat till ett eventuellt garantiärende med Kamux och får i samband med garantibeslut också möjligheten att digitalt boka sin verkstadstid för garantireparation hos Mekonomen. Bilägaren väljer den verkstad som för kunden ligger bäst till geografiskt. Allt för ett smidigt och bekymmersfritt bilägande.


–Vi är självklart mycket glada för förtroendet och ser en klar vinning för bilägaren som nu kommer kunna få sina garantiärenden hanterade i någon av Mekonomens 210 utvalda verkstäder, säger Christer Blohm, Fleetchef på Mekonomen.


210 Mekonomenverkstäder från Kiruna i Norr till Malmö i söder är kopplade till Mekonomens Fleetkoncept för att hantera Mekonomens företagskunder. Samtliga dessa 210 verkstäder kommer nu också att erbjuda garantireparationer för Kamux kunder.

Nyaste