Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!

2024-03-20

Kamux AB inför oberoende tredjepartstester genom avtal med OPUS Bilprovning AB och AB Svensk Bilprovning

Bilhandlaren Kamux AB, specialiserad på begagnade bilar, tar steget mot att ytterligare förbättra trygghet och kundupplevelse vid bilköp och inför oberoende tredjepartstester på alla fordon genom att signera avtal med AB Svensk Bilprovning (”Bilprovningen”) och OPUS Bilprovning AB (”OPUS Bilprovning”).


Kamux AB, ledande aktör i Norden inom begagnade bilar, arbetar kontinuerligt med att förbättra kundupplevelsen och inför oberoende tredjepartstester på alla bilar genom att signera avtal med OPUS Bilprovning och Bilprovningen. Oberoende tredjepartstester är ett sätt att garantera bilarnas kvalitet och förbättra både tryggheten och säkerheten för Kamux kunder, där båda aktörerna är ledande i Sverige inom fordonstester och fordonsbesiktning.


”Att köpa en begagnad bil kan i vissa fall upplevas som osäkert, men genom att börja med oberoende tredjepartstester erbjuder vi våra kunder ett tryggare fordonsköp med fokus på säkerhet, där både Bilprovningen och OPUS Bilprovning är två ledande och välrenommerade aktörer inom fordonsbesiktning.” - Andy Rietschel, VD Kamux AB

Nyaste