Butikschef till Kamux Megabutik i Göteborg


Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj 2021 öppnade vi vår 22:a butik i Sverige - en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra, Göteborg. Det har varit en spännande resa och vi går nu in i nästa fas för att fortsätta göra denna butik till en succé! Vi behöver dig som vill axla den viktiga rollen som Butikschef och bidra till Kamux fortsatta utvecklingsresa.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som butikschef krävs det vilja, engagemang, entusiasm och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare till framgång som att lösa en reklamation på bästa sätt eller att göra ett avslut. Din främsta uppgift är att leda butiken och säljarna till fortsatt framgång, med kundnöjdhet i fokus.

I övrigt ser vi att du:

 • Har stort intresse av att göra lönsamma affärer 

 • Har tidigare erfarenhet som ledare, gärna inom försäljning/detaljhandel

 • Har erfarenhet av att dagligen coacha säljare

 • Har god struktur och förmågan att följa upp/ge feedback

 • Har erfarenhet av förhandling

 • Har känslan för teamarbete

 • Är resultatorienterad med en analytisk ådra

 • Är positiv och har en bra inställning

 • Är social och omtänksam

 • Har god arbetsmoral

 • Har en bra anpassningsförmåga

 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo

 • Har B-körkort

Arbetsuppgifter:

Som butikschef på Kamux ser vi att du ska kunna bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd samt med en känsla för bra affärer. Du kommer i denna roll vara direkt ansvarig för 8-12 säljare och ha en biträdande butikschef till din hjälp.

Du kommer att guida dina säljare till framgång och ha huvudansvaret för allt administrativt som ska skötas, samt ansvara för avtal och kontakter med verkstäder mfl. Du stöttar även i hela försäljningsprocessen - från inköp till försäljning av bilar - till rätt priser. Det är ett fartfyllt och varierat arbete där bilar ska fotas, testas, registreras i vårt CRM system. Ett mycket omväxlande och roligt arbete för rätt person!

Vi erbjuder dig:

Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning för att lära dig Kamux koncept samt gå parallellt med nuvarande butikschef under inledningen av anställningen. Hos oss kommer du att utvecklas som ledare och inom försäljning, det finns även goda utvecklingsmöjligheter! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som Butikschef och för dina säljare.

Vad innebär det då att jobba på Kamux?

Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. 

Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. 

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av vårt team i Göteborg? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 23 januari. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Regionchef Jesper Ridde, jesper.ridde@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK