Vi erbjuder gratis hemleverans i hela Sverige!

Begagnade Maserati

Maserati - En symbol för oöverträffad elegans och prestanda. Med sin rika arv och legendariska status är Maserati ett bilmärke som fångar hjärtan världen över. Varje Maserati är en perfekt balans mellan tidlös design och avancerad teknik, vilket ger en körupplevelse utöver det vanliga.

Denna sida är inställd på specifika sökfilter. Sök alla bilar.

Bilar med bilder visas först, sedan sorteras bilarna nyaste först.

MaseratiMaserati, grundat år 1914 i Italien av bröderna Alfieri, Ettore, Ernesto, Mario och Bindo Maserati, är ett ikoniskt bilmärke med en rik historia. Från början var Maserati känt för att producera tävlingsbilar och deras bilar deltog framgångsrikt i motorsportsevenemang runt om i världen.

Under åren har Maserati fortsatt att utveckla och tillverka lyxbilar som kombinerar prestanda, elegans och komfort. Företaget har skapat legendariska modeller som GranTurismo, Quattroporte och Ghibli, vilka har blivit symboler för överlägsen kvalitet och stil.

Maserati har även haft spännande samarbeten med andra företag inom bilindustrin. År 1993 förvärvades Maserati av Fiat-koncernen och senare, år 1999, blev det en del av Ferrari-koncernen. Detta partnerskap har bidragit till att stärka Maseratis position som en av världens mest framstående lyxbilstillverkare.

Idag fortsätter Maserati att producera bilar med imponerande prestanda och italiensk hantverkskunskap. Med sin unika design och kraftfulla motorer har Maserati skapat en lojal skara av entusiaster över hela världen.

Maserati är mer än bara ett bilmärke - det är en symbol för passion, hantverk och enastående körglädje. Med sin rika historia och fortsatta innovation fortsätter Maserati att erbjuda en extraordinär upplevelse för bilentusiaster världen över.


Köp begagnad Maserati

Köp din nästa Maserati hos Kamux! Varje bil bi säljer har genomgått noggranna tester för att säkerställa dess höga kvalitet och prestanda. Vi erbjuder även hemleverans av din nya bil.


Sälj begagnad Maserati

Vill du sälja din begagnade Maserati? Då är Kamux rätt plats för dig. Vi köper din begagnade Maserati direkt och tar hand om hela processen. Du behöver inte oroa dig för värdering, marknadsföring eller försäljning - vi tar hand om allt åt dig. Vår erfarna personal kommer at bedöma värdet på din bil och erbjuda dig ett rättvist pris.

Kontakta oss här.