Garantihandläggare med stort bilintresse

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att växa! Vi har idag 23 butiker i Sverige och öppnar upp ytterligare två nya butiker i september. I takt med att vi växer behöver vi också bli fler medarbetare och söker nu ytterligare en Garantihandläggare till vår Eftermarknadsavdelning i Växjö. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara ett stöd för Kamux säljare, butikschefer och regionchefer. Dina arbetsuppgifter innefattar upphandling av service - och reparationsarbeten, samt att utveckla en smidig garanti- process för våra kunder. Allt för att vi ska kunna garantera en enastående kundservice och en förmånligare bilaffär. 

Förhandling, kompromisser och skyddande av Kamux intressen ingår i dina arbetsuppgifter, samtidigt som du ska balansera kostnader och finna praktiska lösningar med våra kunder.

Kommunikation sköts på svenska och engelska. 

Vi söker dig som:

Vi förväntar oss att du har en teknisk förståelse och ett stort intresse av bilar. Har du en relevant utbildning inom fordonsteknik är det en fördel, likaså om du har tidigare erfarenhet från t ex servicerådgivning/servicemottagning samt viss reservdelskunskap. Förståelse för konsumentens skydd vid bilköp, konsumentlagar och erfarenhet av förhandling är meriterande men inget krav - detta kan du även lära dig på plats. 

Vi ser att du är driven och villig att lära dig nya sätt att lösa denna mångsidiga, självständiga arbetsuppgift samt driva utvecklingen framåt inom teamet. 

Du har en god social förmåga, kunskap att förhandla med samarbetspartners och verkstäder samt förmedla trygghetskänsla ut mot kund. 

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en fartfylld arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater samt mycket ansvar inom ett snabbt växande bolag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning. Du har ett tätt samarbete med dina kollegor och din chef som även finns som ett bra stöd till dig. Du blir positionerad på Kamux anläggning i Växjö. 

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika Eftermarknads team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 31 maj. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK