Säljande inköpare till Kamux Upplands Väsby

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi har i dagsläget 23 butiker (25 i september) och har haft en kontinuerlig stark tillväxt sedan starten i Sverige 2012. Vi söker därför nu efter ytterligare en inköpare till vårt framgångsrika inköpsteam i Upplands Väsby! Vi söker dig som driven, positiv och entusiastisk och som vill förse våra butiker med bilar av olika modeller. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor. 

Vi erbjuder dig:

Ett framgångsrikt team med en härlig stämning - som har roligt tillsammans och stöttar varandra till framgång. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och som ny på Kamux ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet, genom en gedigen introduktionsutbildning samt coachning och stöd av din Teamledare. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Arbetsuppgifter:

Som säljande inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Som privatinköpare hjälper du våra kunder med försäljningen av sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, där det är viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under stress. Du hjälper våra kunder med allt från värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning.   Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team med högt uppsatta mål och vi ser därför att du har en stark drivkraft att skapa goda resultat. 

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande

  • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter

  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer      

  • Driven, positiv och problemlösande

  • Strategisk och näsa för affärer           

  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften

  • Tävlingsinriktad lagspelare

  • B-körkort är ett krav. 

Ansökan:

Vill du bli en del av vårt inköpsteam i Upplands Väsby? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 22 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta Teamledare inköp Jesper Sidenmark, jesper.sidenmark@kamux.se

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK