Om Kamux:

Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör.

Vi är idag en av de största nordiska bilåterförsäljarna med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i närheten av Hamburg i Tyskland. Totalt har Kamux haft över 300 000 nöjda kunder.


Lediga jobb:


 • Teamledare inköp till Göteborg
 • Inköpare till Göteborg
 • Bilförsäljare till Gävle
 • Biträdande butikschef till Göteborg
 • Bilförsäljare till Göteborg
 • Bilförsäljare till Upplands Väsby
 • Bilförsäljare till Karlskrona

 • Klicka på länken för att läsa Kamux sekretess-policy för jobbansökningar.  Spontanansökan:

  Annonserar vi inte jobbet du söker? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan som sparas i vår databas

  ÖPPEN ANSÖKAN


  Teamledare till inköpsavdelningen i Kamux Megabutik i Göteborg

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj öppnade vi en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra, Göteborg. Vi behöver nu dig för att fortsätta göra den här butiken till en succé. Det här är vår 22:a butik i Sverige och vi har plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa i rollen som teamledare över anläggningens inköpsavdelning.

  Vem söker vi?

  För att lyckas i rollen som teamledare hos oss krävs det vilja, engagemang och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare som att jobba strategiskt med våra inköpsprocesser. Din främsta uppgift är att samla, organisera och leda inköpsavdelningen i Göteborg till fortsatt framgång. I övrigt ser vi att du:

 • Har kunskap om begagnat bilmarknaden och bilvärdering
 • Har stort intresse av att göra lönsamma affärer och tjäna pengar
 • Har tidigare erfarenhet som ledare, gärna inom försäljning/detaljhandel
 • Har känslan för teamarbete
 • Kan skifta mellan operativt och strategiskt arbete
 • Drivs av att jobba efter uppsatta mål
 • Är social och omtänksam
 • Har god arbetsmoral
 • Har en bra anpassningsförmåga
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo
 • Du har B-körkort
 • Arbetsuppgifter

  Som teamledare över inköpsavdelningen i Göteborg ser vi att du ska kunna bygga teamkänsla, uppnå butikens, inköparnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd samt med en känsla för bra affärer. Du kommer även arbeta med vårt lager och inköpsprocesser tillsammans med vår butikschef. Det krävs att du kan samla, organisera och leda målstyrt. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person. Du köper inte bara bilar utan du skapar relationer! Du kommer rapportera till vår inköpschef i Stockholm som du även kommer ha ett tätt samarbete med.

  Vi erbjuder dig:

  En chans att vara med och påverka redan från början. Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och du kommer arbeta i nära samarbete med butikschefen och den kommande stationschefen. Hos oss utvecklas du inom ledarskap och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

  Vad innebär det då att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

  Ansökan:

  Är du vår nya teamledare inom inköp? Skicka i sådana fall in ditt CV och personliga brev senast 17 oktober via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Inköpschef Axel Dahlin, axel.dahlin@kamux.se , telefon 073 084 41 36.


  ANSÖK


  Kamux söker säljande inköpare av begagnade bilar till vår nyöppnade Megabutik i Göteborg!

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj slog vi upp dörrarna till vår nya megabutik i Kärra, Göteborg, med plats för över 300 bättre, begagnade bilar. För att kunna möta Göteborgarnas önskan om en fräsch Kamux-bil behöver vi nu dig som är en driven, positiv och entusiastisk som ska förse butiken med bilar. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor.

  Arbetsuppgifter:

  Som säljande inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Som privatinköpare hjälper du våra kunder med försäljningen av sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, där det är viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under stress. Du hjälper våra kunder med allt från värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

  För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

 • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande
 • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter
 • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
 • Driven, positiv och problemlösande
 • Strategisk och näsa för affärer
 • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
 • Tävlingsinriktad lagspelare
 • B-körkort är ett krav.
 • Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Göteborg och Stockholm, tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

  Ansökan:

  Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba som inköpare på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 10 oktober via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Inköpschef Axel Dahlin, axel.dahlin@kamux.se , telefon 073 084 41 36.


  ANSÖK


  Bilintresserad säljare till Gävle!

  Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu ytterligare en säljare, som vill vara med på vår fortsatta resa i vår butik i Gävle, som är vår äldsta och allra första butik i Sverige sedan starten 2012! Idag har vi 22 butiker i Sverige och är Sveriges snabbast växande bilhandlare inom begagnade bilar. Vi på Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker nu dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Gävle arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Gävle? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 30:e september. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Regionchef Johan Lingvall, johan.lingvall@kamux.se , telefon 073-064 37 82.


  ANSÖK


  Biträdande butikschef till Kamux Megabutik i Göteborg

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj öppnade vi en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra, Göteborg. Vi behöver nu dig för att fortsätta göra den här butiken till en succé. Det här är vår 22:a butik i Sverige och vi har plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa i rollen som biträdande butikschef.

  Vem söker vi?

  För att trivas i rollen som biträdande butikschef krävs det vilja, engagemang och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare till framgång som att lösa en reklamation på bästa sätt eller att göra ett avslut. Din främsta uppgift är att leda butiken och säljarna till fortsatt framgång. I övrigt ser vi att du:

 • Har stort intresse av att göra lönsamma affärer och tjäna pengar
 • Har tidigare erfarenhet som ledare, gärna inom försäljning/detaljhandel
 • Har känslan för teamarbete
 • Kan fortsätta bygga ett framgångsrikt team tillsammans med butikschefen
 • Drivs av att jobba efter uppsatta mål
 • Är positiv och har en bra inställning
 • Är social och omtänksam
 • Har god arbetsmoral
 • Har en bra anpassningsförmåga
 • Trivs med att arbeta i ett högt tempo
 • Du har B-körkort.
 • Arbetsuppgifter:

  Som biträdande butikschef på Kamux ser vi att du tillsammans med butikschefen ska kunna bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd samt med en känsla för bra affärer. Du kommer även arbeta med inköp och försäljning av bilar till rätt priser. Det kan emellanåt vara ruschigt. Bilar ska fotas, testas och uppgifter ska registreras i vårt CRM system, samtidigt som du har kontakter att följa upp och kunder att hjälpa i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person. Du säljer inte bara bilar till kunder utan du skapar relationer!

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och du kommer arbeta i nära samarbete med butikschefen. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Vad innebär det då att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 26 september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Regionchef Rafael Edwardsson, rafael.edwardsson@kamux.se , telefon 070-325 05 53.


  ANSÖK


  Säljare till Kamux Megabutik i Göteborg

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj öppnade vi en riktigt stor och fin butik för begagnade bilar i Kärra, Göteborg. Vi behöver nu dig för att fortsätta göra den här butiken till en succé. Det här är vår 22:a butik i Sverige och vi har plats för över 300 bättre, begagnade bilar. Vi söker nu dig som är driven, positiv och entusiastisk som vill vara med på vår fortsatta resa.

  Vi söker dig som:

  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som säljare. Det är meriterande om du jobbat i bilbranschen. Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Vi ger dig utbildning utifrån Kamux framgångsrika sätt att jobba. Det viktigaste är att du tror på dig själv, att du med rätt verktyg kan utföra stordåd med våra kunder, där vi överträffar kundens förväntningar på kommunikation och service. Ett stort bilintresse är en förutsättning för att lyckas.

  Vi vill att Du:

 • Älskar att sälja och köpa bilar
 • Älskar högt tempo
 • Älskar att skapa nya kontakter och har nära till skratt
 • Älskar att jobba i en flexibel och anpassningsbar miljö
 • Älskar att ta ett övergripande ansvar för affären
 • Älskar att vara problemlösare
 • Har B-körkort.
 • Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Arbetsuppgifter:

  Du kommer arbeta med inköp och försäljning av bilar till rätt priser. Det kan emellanåt vara ruschigt. Bilar ska fotas, testas och uppgifter ska registreras i vårt CRM system, samtidigt som du har kontakter att följa upp och kunder att hjälpa i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person. Du säljer inte bara bilar till kunder utan du skapar relationer!

  Vad innebär det då att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Göteborg? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt men senast den 26 september. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Regionchef Rafael Edwardsson, rafael.edwardsson@kamux.se , telefon 070-325 05 53.


  ANSÖK


  Driven säljare med stort bilintresse till Upplands Väsby!

  Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu ytterligare en säljare, som vill vara med på vår fortsatta resa i vår framgångsrika butik i Upplands Väsby! Vi på Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Upplands Väsby arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika Kamux Team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 26:e september. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Regionchef Rafael Edwardsson rafael.edwardsson@kamux.se , telefon 070-325 05 53.


  ANSÖK


  Driven säljare med stort bilintresse till Karlskrona!

  Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu ytterligare en säljare till vår framgångsrika butik i Karlskrona som nu utökar butiken med ytterligare en säljare. Vi på Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Karlskrona arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika Kamux Team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 3 oktober. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Butikschef Amar Osmanagic amar.osmanagic@kamux.se , telefon 073-802 24 18.


  ANSÖK