Om Kamux:

Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör.

Vi är idag en av de största nordiska bilåterförsäljarna med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i närheten av Hamburg i Tyskland. Totalt har Kamux haft över 400 000 nöjda kunder.


Lediga jobb:


 • Bilförsäljare till Upplands Väsby
 • Inköpare till Göteborg
 • Bilförsäljare till Karlskrona
 • Inköpare till Upplands Väsby

 • Klicka på länken för att läsa Kamux sekretess-policy för jobbansökningar.  Spontanansökan:

  Annonserar vi inte jobbet du söker? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan som sparas i vår databas

  ÖPPEN ANSÖKAN


  Driven säljare med stort bilintresse till Upplands Väsby!

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att växa! Vi har idag 22 butiker i Sverige och söker nu ytterligare en medarbetare till vår framgångsrika butik i Upplands Väsby! Som säljare hos oss får du möjlighet att sälja ett brett utbud av begagnade bilar. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Vem söker vi?

  För att trivas i rollen som säljare krävs det uthållighet och erfarenhet av att förhandla priser. Vi ser att du har god branschkännedom, alternativt ett stort intresse av bilar. Kamux Upplands Väsby arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Upplands Väsby? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 19 december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta vår Butikschef Dado Beslic dado.beslic@kamux.se , telefon 072 563 96 04, eller Regionchef Rafael Edwardsson rafael.edwardsson@kamux.se , telefon 070-325 05 53.


  ANSÖK


  Säljande inköpare av begagnade bilar till vår nyöppnade Megabutik i Göteborg!

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! I maj slog vi upp dörrarna till vår nya megabutik i Kärra, Göteborg, med plats för över 300 bättre, begagnade bilar. För att kunna möta Göteborgarnas önskan om en fräsch Kamux-bil behöver vi nu utöka vårt inköpsteam med ytterligare en medarbetare och söker dig som är en driven, positiv och entusiastisk och som ska förse butiken med bilar. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor.

  Arbetsuppgifter:

  Som säljande inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Som privatinköpare hjälper du våra kunder med försäljningen av sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, där det är viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under stress. Du hjälper våra kunder med allt från värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

  För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

 • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande
 • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter
 • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
 • Driven, positiv och problemlösande
 • Du är strategisk och har näsa för affärer
 • Du har hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
 • Du är en tävlingsinriktad lagspelare
 • B-körkort är ett krav
 • Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Göteborg och Stockholm, tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

  Vad innebär det då att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

  Ansökan:

  Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba som inköpare på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 30 december via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Teamledare inköp Göteborg Per Andersson per.andersson@kamux.se , telefon 0730 52 72 45, eller Inköpschef Axel Dahlin, axel.dahlin@kamux.se , telefon 0730 84 41 36.


  ANSÖK


  Driven säljare med stort bilintresse till Karlskrona!

  Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu ytterligare en säljare till vår framgångsrika butik i Karlskrona som nu utökar butiken med ytterligare en säljare. Vi på Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning samt kontinuerligt stöd av butikschefen i din butik som hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Karlskrona arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team i Karlskrona? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 12 december. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Butikschef Amar Osmanagic amar.osmanagic@kamux.se , telefon 073-802 24 18 eller Regionchef milan.filipovic@kamux.se , telefon 076-137 89 14.


  ANSÖK


  Säljande inköpare till Kamux Upplands Väsby

  Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi har i dagsläget 22 butiker och har haft en kontinuerlig stark tillväxt sedan starten i Sverige 2012. Vi söker därför nu efter ytterligare en inköpare till vårt framgångsrika inköpsteam i Upplands Väsby! Vi söker dig som driven, positiv och entusiastisk och som vill förse våra butiker med bilar av olika modeller. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor.

  Arbetsuppgifter:

  Som säljande inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Som privatinköpare hjälper du våra kunder med försäljningen av sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, där det är viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under stress. Du hjälper våra kunder med allt från värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

  För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

 • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande
 • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter
 • Utåtriktad och bra på att skapa relationer
 • Driven, positiv och problemlösande
 • Du är strategisk och har näsa för affärer
 • Du har hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften
 • Du är en tävlingsinriktad lagspelare
 • B-körkort är ett krav
 • Vi erbjuder dig:

  Ett framgångsrikt team med en härlig stämning - som har roligt tillsammans och stöttar varandra till framgång. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

  Ansökan:

  Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt framgångsrika inköpsteam? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 12 december via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Teamledare Jesper Sidenmark jesper.sidenmark@kamux.se , telefon 073 075 31 01.


  ANSÖK