Om Kamux:

Vi på Kamux specialiserar oss på att sälja och köpa begagnade person- och transportbilar. Vår strävan är att ha ett brett utbud samt förmånliga priser till våra kunder. Vi koncentrerar oss enbart på vår kärnverksamhet och utgår från att vara bäst på det vi gör.

Vi är idag en av de största nordiska bilåterförsäljarna med enbart inriktning på begagnade fordon. Företaget betjänar kunder i 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i närheten av Hamburg i Tyskland. Totalt har Kamux haft över 300 000 nöjda kunder.


Lediga jobb:


 • Bilförsäljare till Norrtälje
 • Garantihandläggare till Växjö
 • Bilförsäljare till Göteborg
 • Bilförsäljare till Stockholmsområdet
 • Bilförsäljare till Jönköping transportbilar
 • Fordonstekniker till Göteborg
 • Stationschef till Göteborg

 • Klicka på länken för att läsa Kamux sekretess-policy för jobbansökningar.  Spontanansökan:

  Annonserar vi inte jobbet du söker? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan som sparas i vår databas

  ÖPPEN ANSÖKAN


  Kamux expanderar och söker nu ytterligare en driven säljare med stort bilintresse till Norrtälje!

  Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu ytterligare en nya säljare till vår butik i Norrtälje! Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast den 30:e juni. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se , telefon 073 366 69 90.


  ANSÖK


  Kamux expanderar och söker ytterligare en kundorienterad garantihandläggare

  Kamux befinner sig i en utvecklande och expansiv fas och söker nu ytterligare en Garantihandläggare till vår Eftermarknadsavdelning i Växjö. Kamux är specialiserade på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning.

  Arbetsuppgifter:

  Du kommer att vara ett stöd för Kamux säljare, butikschefer och regionchefer. Dina arbetsuppgifter innefattar upphandling av service - och reparationsarbeten, samt att utveckla en smidig garanti- process för våra kunder. Allt för att vi ska kunna garantera en enastående kundservice och en förmånligare bilaffär.

  Vi söker dig som:

  Vi förväntar oss att du har en relevant utbildning inom fordonsteknik med erfarenhet från t ex servicerådgivning och/eller arbetsledande roll inom service/garanti, samt viss reservdels kunskap. Förståelse för konsumentens skydd vid bilköp, konsumentlagar och erfarenhet av förhandling är meriterande. Extra meriterande kan vara om du arbetat mot en säljorganisationen, vilket troligen innebär att du gillar ett högt tempo. Vi tror att du är driven och villig att lära dig nya sätt att lösa denna mångsidiga, självständiga arbetsuppgift, samt utveckla densamma på ett kreativt sätt. Du har en god social förmåga, kunskap att förhandla med samarbetspartners och verkstäder samt förmedla trygghetskänsla ut mot kund. Förhandling, kompromisser och skyddande av Kamux intressen ingår i dina arbetsuppgifter, samtidigt som du ska balansera kostnader och finna praktiska lösningar med våra kunder. Kommunikation sköts på svenska och engelska. Tyska och finska är ett plus.

  Vi erbjuder dig:

  Vi erbjuder en fartfylld arbetsmiljö, trevliga arbetskamrater samt mycket ansvar inom en snabbt växande koncern. Du blir positionerad på Kamux anläggning i Växjö.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast den 30:e juni. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se , telefon 070 325 82 30.


  ANSÖK


  Säljare till Kamux nyöppnade Megabutik i Göteborg

  Denna vecka öppnar vi vår riktigt stora och fina Megabutik för begagnade bilar i Kärra i Göteborg. Vi är redan ett härligt gäng på plats men behöver nu förstärka detta fantastiska team med fler säljare! Vi behöver dig för att göra den här butiken till en succé. Det här är vår 23 butik i Sverige och vi har plats för över 300 bilar. Det kommer bli en otroligt rolig, spännande, utmanande och utvecklande resa att göra Kamux känt i vår andra huvudstad. Visst känner du att det är detta du längtat efter?

  Vi söker dig som::

  Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba som säljare. Det är meriterande om du jobbat i bilbranschen. Huvuduppgiften är att köpa och sälja bil. Vi ger dig utbildning utifrån Kamux framgångsrika sätt att jobba. Det viktigaste är att du tror på dig själv, att du med rätt verktyg kan utföra stordåd med våra kunder, där vi överträffar kundens förväntningar på kommunikation och service. Ett stort bilintresse är en förutsättning för att lyckas.

  Vi vill att Du:

 • Älskar att sälja och köpa bilar
 • Älskar högt tempo
 • Älskar att skapa nya kontakter och har nära till skratt
 • Älskar att jobba i en flexibel och anpassningsbar miljö
 • Älskar att ta ett övergripande ansvar för affären
 • Älskar att vara problemlösare
 • Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning. Butikschefen har en viktig uppgift här, att coacha och leda sin personal till framgång. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

  Arbetsuppgifter:

  Vi köper in och säljer bilar till rätt priser. Det kan emellanåt vara ruschigt. Bilar ska fotas, testas och uppgifter ska registreras i systemet, samtidigt har du kontakter att följa upp och kunder att hjälpa i butiken. Ett mycket omväxlande och roligt jobb för rätt person. Du säljer inte bara bilar till kunder utan du skapar relationer!

  Vad innebär det då att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast den 28:e maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta rekryteringsansvarig Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se , telefon 073 366 69 90.


  ANSÖK


  Kamux söker drivna bilförsäljare till Stockholmsområdet

  Bilföretaget Kamux expanderar och satsar just nu stort i Stockholmsområdet. Vi behöver säljare till två av våra tre framgångsrika butiker i Stockholmsområdet - Heron City och Värmdö. Kamux har specialiserat sig på försäljning av nyare, begagnade bilar och söker dig som är engagerad, driven och positiv. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux härliga säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp - vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften som säljare hos Kamux är att köpa och sälja bil. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo, så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder. Om du inte har erfarenhet från bil, men har säljbakgrund och är övertygad om att köpa och sälja bilar är det du vill hålla på med och känner att du i rätt miljö skulle bli framgångsrik, sök ändå! Vi ger dig den kompetensen inom bil du behöver.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får kontinuerligt utbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som säljare.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast den 28:e maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se , telefon 073 366 69 90. Du kan också höra av dig till vår regionchef Rafael Edwardsson, rafael.edwardsson@kamux.se , telefon 070 325 05 53.


  ANSÖK


  Kamux expanderar och söker en erfaren transportbilssäljare till vår butik i Jönköping

  Kamux växer och är aktiva på bilmarknaden och söker därför en ny medarbetare till vårt team i Jönköping som idag är två säljare på transportbilar. Vi är specialiserade på försäljning av nyare begagnade bilar och söker nu dig som är engagerad, driven och positiv till din läggning. Du är intresserad av bilar, brinner för försäljning och vill bli en del av Kamux framgångsrika/positiva säljteam. Vi vill vara en lite annorlunda bilhandlare, som ger en fantastiskt bra guidning och kundservice i bilköpet och även finns där och hjälper till efter avslutat köp, vi gör det lilla extra för kunden helt enkelt!

  Arbetsuppgifter:

  Huvuduppgiften är att köpa och sälja transportbilar. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att sälja bil på Kamux kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.

  Vi söker dig som:

  Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Jönköping arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.

  Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov
 • Du har B-körkort.
 • För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer.

  Vi erbjuder dig:

  Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast den 31:a maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta rekryteringsansvarig Anders Johansson, anders.johansson@kamux.se , telefon 073 366 69 90. Eller vår regionchef Jesper Ridde, jesper.ridde@kamux.se , telefon 070 325 10 97


  ANSÖK


  Kamux söker ytterligare fordonstekniker till nyöppnad teststation (HUB) i Göteborg

  I maj öppnade Kamux en megabutik med plats för ca 300 begagnade bilar i Kärra, Göteborg. I anslutning till denna öppnar vi en station för att förbereda bilar för försäljning. Stationen kommer bemannas av en ansvarig Stationschef samt testare. Vi söker nu efter en person som vill arbeta heltid och en som arbetar deltid/vid behov. Vill du hjälpa oss göra den här nya satsningen till en succé? Läs vidare och låt oss tillsammans överraska Göteborgarna med ett framgångsrikt koncept inom bilförsäljning som ger kunden möjlighet att skaffa en riktigt bra bil till ett förmånligt pris!

  Arbetsuppgifter:

  Du blir en viktig del i vårt fortsatta arbete med att utvecklas och stärka varumärket. Du kommer att tillhöra avdelningen eftermarknad som ansvarar för att leverera tekniska tester och varudeklarationer av bilar. Vi jobbar märkesoberoende och hanterar en stor variation av modeller, årsmodeller och fabrikat. Våra tester genomförs på tydligt definierade arbetsstationer. Då vår anläggning är väldigt stor är det viktigt att kunna hjälpa till där det behövs. Kamux anläggningar bedriver verksamhet kvällar och helger, vilket kan innebära att du behöver kunna arbeta varierande arbetstider.

  Vi söker dig som är:

 • Ansvarstagande
 • Flexibel
 • En lagspelare
 • Ser möjligheter och fokuserar på problemlösning
 • Positiv
 • Grundläggande krav

 • Lämplig och godkänd fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Erfarenhet som fordonsmekaniker
 • God datorvana
 • Meriterande

 • Erfarenhet av felsökning
 • Yrkeserfarenhet från bilbranschen
 • Certifikat för fordonsbesiktning
 • Vad innebär det att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Detta innebär att vi kan erbjuda en stabil arbetsplats. Personalen är otroligt viktig för oss. Vi värnar om att de anställda ska trivas och satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trevlig och välkomnande arbetsmiljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 30:e juni. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se , telefon 070-325 82 30.


  ANSÖK


  Kamux söker Stationschef till nyöppnad teststation (HUB) i Göteborg

  I maj öppnade Kamux en megabutik med plats för ca 300 begagnade bilar i Kärra, Göteborg. I anslutning till denna öppnar vi en station för att förbereda bilar för försäljning. Stationen kommer bemannas av en ansvarig Stationschef samt testare. Vi söker nu efter en person som vill arbeta heltid och en som arbetar deltid/vid behov. Vill du hjälpa oss göra den här nya satsningen till en succé? Läs vidare och låt oss tillsammans överraska Göteborgarna med ett framgångsrikt koncept inom bilförsäljning som ger kunden möjlighet att skaffa en riktigt bra bil till ett förmånligt pris!

  Arbetsuppgifter:

  Vi erbjuder dig som är serviceinriktad och trivs med kundkontakter en bred och spännande tjänst som ansvarig för teststationen! Du är trygg i rollen som chef/ ledare, handlingskraftig och motiverande i ditt ledarskap. Du har förståelse för vikten av kundfokus i verksamheten, är affärsmässig och har ett stort tekniskt intresse. Du arbetar utifrån satta mål och riktlinjer, har budget-, resultat- och personalansvar. Du ansvarar för produktionen och att verksamheten utvecklas och bedrivs på ett lönsamt sätt. Som stationschef ser du vikten av att dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet för att tillsammans bidra till ett gott resultat och bra kundupplevelse. För att leda verksamheten effektivt och aktivt, samt arbeta för att skapa ett framgångsrikt team, är det dessutom viktigt att stationschefen är en del av den dagliga verksamheten och arbetar tillsammans med teamet på golvet. Detta innebär att dagligen arbeta med test av fordon där du kontrollerar att fordonet uppfyller ställda säkerhetskrav och har fullgoda funktioner.

  Ansvarsområden

 • Kommunikation med den egna personalen kring resultat och förbättringsmöjligheter.
 • Aktivt arbeta för att teamet jobbar självständigt mot gemensamma mål.
 • Leda och fördela samt följa upp det dagliga arbetet på stationen.
 • Underhåll och skötsel av utrustning på stationen.
 • Arbete med att uppnå uppsatta mål och säkerställa att verksamheten uppfyller de krav som Kamux internt ställer.
 • Kompetenskrav

 • Teknisk fordonskunskap
 • God datorvana och flytande svenska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Meriterande

 • Erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar
 • Erfarenhet av felsökning på fordon
 • Yrkeserfarenhet från bilbranschen
 • Certifikat för fordonsbesiktning
 • Vad innebär det att jobba på Kamux?

  Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Detta innebär att vi kan erbjuda en stabil arbetsplats. Personalen är otroligt viktig för oss. Vi värnar om att de anställda ska trivas och satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trevlig och välkomnande arbetsmiljö. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

  Ansökan:

  Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika och inspirerande Kamux-team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt och senast den 30:e juni. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

  För mer information kontakta Eftermarknadschef Mikael Tornberg, mikael.tornberg@kamux.se , telefon 070-325 82 30.


  ANSÖK