2022-01-12

Kamux fortsätter sin internationella expansion – 23e butiken i Sverige öppnas i Nyköping

Kamux, ett företag specialiserat på försäljning av begagnade bilar, fortsätter att expandera internationellt genom att i september 2022 öppna en butik i Nyköping.

"Detta är helt i linje med Kamux strategi, där stark tillväxt eftersträvas. Nyköping ligger mellan Stockholm och Norrköping och den nya butiken kommer att stärka vårt nätverk av butiker i Sverige. Butiken i Nyköping kommer vara strategiskt placerad i nära anslutning till befintliga butiker, vilket kommer stötta vår verksamhet och kundservice i Sverige", säger Kerim Nielsen, vd på Kamux i Sverige.

Fysiska butiker tillsammans med digitala kanaler skapar vårt omnikanalkoncept

"Det omfattande butiksnätet tillsammans med online-försäljning stöder perfekt vårt effektiva korsförsäljningskoncept, där hela vårt bilbestånd är tillgängligt för alla kunder och butiker över landet. Samtidigt möjliggör det för kunder som väljer att göra sin affär digitalt att smidigt kunna få bilen levererad och provköra den på plats.

Butiken i Nyköping kommer ligga på Gumsbackevägen, i ett välkänt bilhandelsområde nära en vältrafikerad väg med ett stort antal dagliga pendlare. Butiken kommer ha plats för cirka 120 bilar.

Nya jobbmöjligheter

"Att rekrytera lokalt är viktigt för oss. Rätt attityd är avgörande och tidigare erfarenhet av bilförsäljning inte lika viktigt. Kamux har ett unikt utbildningsprogram där nyanställda får möjlighet att lära sig yrket och hur man tar hand om kunden på bästa sätt", säger den svenske vdn Kerim Nielsen.

För mer information:

Kerim Nielsen, Kamux AB, vd
Telefon:  +46 72 467 5677
E-mail: kerim.nielsen@kamux.se

Tina Dahl, Kamux Communications
Telefon: +46 70 325 0121
E-mail: tina.dahl@kamux.se

​​​​​​​www.kamux.se

Om Kamux

Kamux är en affärskedja, specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster, som vuxit snabbt. För att kunna ge kunderna den bästa upplevelsen var som helst och när som helst kombinerar Kamux internethandel med ett utbrett butiksnät. Förutom via digitala kanaler är företaget verksamt med 79 butiker i Finland, Sverige och Tyskland, varav 21 butiker i Sverige. Sedan starten har företaget sålt nästan 400 000 begagnade bilar, varav 60 657 såldes under 2020. Kamux redovisade för år 2020 en omsättning om 724,1miljoner Euro. Omvandlat till heltidsanställningar sysselsatte Kamux i genomsnitt 713 personer under 2020. Företagets aktie är listad på Nasdaq Helsingfors. Läs mer om Kamux Corporation på www.kamux.com (på engelska).

Nyaste