Kamux söker onlinesäljare till inköpsavdelningen i Göteborg

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Våren 2021 slog vi upp dörrarna till vår nya megabutik i Kärra, Göteborg, med plats för över 300 bättre, begagnade bilar. För att kunna möta Göteborgarnas önskan om en fräsch Kamux-bil behöver vi nu dig som är en driven och positiv lagspelare som ska förse butiken med bilar från privatpersoner. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, envis och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor över telefon. 

Arbetsuppgifter:

Som onlinesäljare på Kamux inköpsavdelning hjälper du våra kunder som vill sälja sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, därför är det viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under dagar med mycket på agendan. Du hjälper våra kunder med allt från bilens värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat. 

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande

  • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter

  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer      

  • Driven, positiv och problemlösande

  • Strategisk och näsa för affärer           

  • Hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften

  • Tävlingsinriktad lagspelare

  • B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du har kollegor inom inköp både i Göteborg, Stockholm och Malmö, tillsammans är ni ett stort och sammansvetsat gäng med härlig stämning! Goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön

Ansökan:

Låter det här intressant och känner du att du inte kan vänta på att få börja jobba med inköp på Kamux? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 15 Januari via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

För mer information kontakta Teamledare inköp Göteborg Per Andersson, per.andersson@kamux.se, telefon  0730 52 72 45 eller Inköpschef Axel Dahlin, axel.dahlin@kamux.se, telefon 0730 84 41 36. 

Vi ser fram emot din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

ANSÖK