Säljande inköpare till Kamux Upplands Väsby

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Vi har i dagsläget 22 butiker och har haft en kontinuerlig stark tillväxt sedan starten i Sverige 2012. Vi söker därför nu efter ytterligare en inköpare till vårt framgångsrika inköpsteam i Upplands Väsby! Vi söker dig som driven, positiv och entusiastisk och som vill förse våra butiker med bilar av olika modeller. För att lyckas behöver du vara tävlingsinriktad, ha telefonvana, envishet och förmåga att bygga relationer med alla typer av människor.

Arbetsuppgifter:

Som säljande inköpare på Kamux är det du som har bäst koll på bilmarknaden. Som privatinköpare hjälper du våra kunder med försäljningen av sin bil, vilket är en stor och betydelsefull affär för våra kunder, där det är viktigt att du är relationsbyggande och ger bra service samt är på gott humör även under stress. Du hjälper våra kunder med allt från värdering, vilket också innebär att förhandling är en naturlig del av arbetet, till avtalsskrivning. Dina främsta arbetsverktyg är mail och telefon. Du arbetar i ett team mot högt uppsatta mål och ska ha en stark drivkraft att skapa goda resultat.

För att lyckas tror vi detta passar in på dig:

  • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är starkt meriterande

  • Du har lika lätt till skratt som att skapa nya kontakter

  • Utåtriktad och bra på att skapa relationer

  • Driven, positiv och problemlösande

  • Du är strategisk och har näsa för affärer

  • Du har hög arbetsmoral och trivs med många bollar i luften

  • Du är en tävlingsinriktad lagspelare

  • B-körkort är ett krav

Vi erbjuder dig:

Ett framgångsrikt team med en härlig stämning - som har roligt tillsammans och stöttar varandra till framgång. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och som ny på företaget ser vi till att ge dig den kunskap du behöver för att lyckas på jobbet. Goda insatser kommer att generera en konkurrenskraftig lön.

Ansökan:

Låter detta intressant och vill du bli en del av vårt framgångsrika inköpsteam? Skicka in ditt CV och personliga brev senast 12 december via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på andra sätt än via vårt rekryteringssystem.

För mer information kontakta Teamledare Jesper Sidenmark jesper.sidenmark@kamux.se , telefon 073 075 31 01.

ANSÖK