Dela

  Begagnade bilar i Borlänge

  Kamux Borlänge

  Gjutargatan 42

  781 70 Borlänge

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10-18

  Lör: 10-15

  Söndagsöppet: 30 januari 10-15

  WhatsApp

  0243 - 14 090

  fornamn.efternamn@kamux.se

  Välkommen till en förmånligare bilaffär i Borlänge! Du hittar din lokala bilfirma på Gjutargatan 42. Här finns ett brett utbud av begagnade bilar. Med ca 2000 begagnade bilar i lager hittar vi säkert den rätta bilen för dig. Vi köper även in samt byter in bilar. Välkommen!

  HEMLEVERANS - köp din bil på annan ort än din hemort!

  Du vet väl om att du kan köpa din bil i en av våra andra butiker i Sverige och få bilen levererad till din närmaste Kamux-butik. Kika på vad vi har i hela vårt lager här, kanske hittar du något som passar just dig!

  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 
  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  3.8

  118 recensioner

  profile

  Dilan Kadir

  för 3 månader sedan

  Köpte en bil hos Kamux borlänge nu i helgen. Åkte ca 2 timmar från Eskilstuna för att hämta den. Fräsch bil som jag överlag är nöjd med. Trevlig försäljare på plats med gott bemötande. Kunde svara på alla mina frågor. Vid testkörning då så blinkade servicelampan, men den försvann snabbt och jag trodde att det var någon error eller att den enbart lyste upp i samband med att bilen tändes. Dock lyste lampan permanent vid hemgång. Det rörde sig om ett missförstånd och jag fick snabb återkoppling av butikschefen Jeremias vid kontakt. De kommer att lösa det i efterhand, och stå för kostnaden vid service av bilen vilket talar ännu mer för hur god service och gott bemötande man får på Kamux Borlänge. Kan inte annat än rekommendera! / Dilan

  profile

  dalmas7 [Bopoj]

  för 3 veckor sedan

  Bra personal, bra service!