Dela

  Begagnade bilar i Upplands Väsby | Kamux - En förmånligare bilaffär

  Kamux Stockholm (Upplands Väsby)

  Bjursvägen 31A

  194 66 Upplands Väsby

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 9-18

  Lör: 11-16

  Söndagsöppet: 30 januari 11-16

  WhatsApp

  08 401 44 93

  fornamn.efternamn@kamux.se

  HEMLEVERANS - köp din bil på annan ort än din hemort!
  Du vet väl om att du kan köpa din bil i en av våra andra butiker i Sverige och få bilen levererad till din närmaste Kamux-butik. Kika på vad vi har i hela vårt lager här, kanske hittar du något som passar just dig!

  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 
  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  3.8

  45 recensioner

  profile

  Daniel Janzen

  för 3 veckor sedan

  Åkte först till en större bilhandlare i stan som jag sett hade några bilar som jag var intresserad av. Men de fem säljarna verkade mer intresserade av att prata med varandra och ägnade inget intresse åt mig, så jag åkte vidare till Kamux i Upplands Väsby istället, som jag sett också hade en Outlander i lager. Väl där så blev jag omedelbart välkomnad av en säljare och bilen kördes fram. Bilen uppfyllde mina önskemål och jag satte mig med säljaren för att diskutera finansiering mm. Carl som säljaren hette, gjorde allt för att få till ett så bra pris på min (egentligen för gamla) inbytesbil och såg även till att ge mig bästa möjliga ränta. Jag fick svar på alla mina frågor och de skulle även se till att ombesörja så att bilen fick en service som de inte hunnit med. Överlag ett väldigt bra bemötande och hanterande och jag kan varmt rekommendera Carl och hans medarbetare på Kamux Upplands Väsby!

  profile

  Vanadis Diagnostics

  under den senaste veckan

  Vilken snabb och smidig affär! Oerhört nöjd! Jag skrev en förfrågan på hemsidan om att sälja min bil och strax därefter ringde Onur upp mig. Dagen efter kom jag in med bilen och så var det klart! Fräscha lokaler och väldigt trevligt bemötande av alla på plats. Rättvis prissättning och inga onödiga krusiduller eller detaljer, hade verkligen inte förväntat mig att det skulle vara så himla lätt och okrångligt. Kommer definitivt vända mig till Kamux om jag ska sälja igen. Tusen tack från en oerhört nöjd kund! Heidi

  profile

  Saido Mohamed

  under den senaste veckan

  Kan inget annat än vara nöjd med min upplevelse med Kamux. Var intresserad av att sälja min bil och kom i kontakt med Damian och kunde inte ha haft mer tur. Han gjorde ett fantastiskt jobb! Förutom en snabb och smidig affär så var han mycket tillmötesgående. Han såg verkligen till att jag var nöjd under hela processen. Allt detta skedde på distans, så kan inte föreställa mig hur nöjd jag hade varit om jag hade vart på plats i Upplands Väsby. Kommer definitivt att rekommendera vidare! Stort tack!