Dela

  Begagnade bilar i Borås

  Kamux Borås

  Gånghestersvägen 134

  507 65 Borås

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10-18

  Lör: 10-15

  Söndagsöppet: 30 januari 10-15

  WhatsApp

  033 - 10 30 33

  fornamn.efternamn@kamux.se

  Välkommen till en förmånligare bilaffär i Borås! Du hittar din lokala bilfirma på Gånghestervägen i Borås. Här finns ett brett utbud av begagnade bilar. Med ca 2000 begagnade bilar i lager hittar vi säkert den rätta bilen för dig. Vi köper även in samt byter in bilar. Välkommen!

  Kamux Hemleverans - köp din bil i en annan Kamuxbutik och få bilen levererad till Växjö eller till din dörr! Kika på hela vårt lager här.

  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 
  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  3.8

  87 recensioner

  profile

  Fanny Hag

  för 3 månader sedan

  Välskött lokal, kunnig och trevlig personal, det går att lita på beskrivningen av bilen som ges i annons mm. Bilköpet känns tryggt här! Enda minuset är det lite "off" läget, något klurigt att hitta hit när man kommer utifrån och inte känner till Borås. Är även en del nivåskillnader och kanter inne i lokalen som kan vara luriga och inte är utmärkta från alla håll, så har man någon nedsättning i t.ex. balans, syn eller annat får man gå lite försiktigt.

  profile

  Dddd Pppp

  för 4 månader sedan

  Mitt första bilköp på Kamux och kan inte ge annat än fem stjärnor. Har bytt en del bilar genom åren(passerat de flesta större handlare) men har nog aldrig fått så bra service och kundbemötande som jag fick vid detta bilköp(Tack Robert). Även när det första köpet inte föll så väl ut vilket kan häröras till den mänskliga faktorn så löste Kamux och framförallt säljaren Robert Kara detta exemplariskt. //Darko

  profile

  Hugo Andrén

  för 5 månader sedan

  Helt grym nivå av service på Kamux i Borås. Jag fick väldigt fin hjälp av Tobias att hitta rätt bil för mig. Det märks att han är kunnig och erfaren samtidigt som han är mycket lyhörd för kundens behov. På ett lugnt och informativt sätt hjälpte han till att väga fördelar mot nackdelar med olika bilar och mitt specifika behov. Dessutom har han vart tillgänglig efter affären för att svara på frågor. Stort tack! Här kommer jag fortsätta att handla bilar!