Dela

  Begagnade bilar i Heron City | Kamux - En förmånligare bilaffär

  Kamux Stockholm (Heron City)

  Dialoggatan 2

  141 75 Kungens Kurva

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10-18

  Lör: 10-18

  Sön: 11-18

  WhatsApp

  08 - 671 97 78

  fornamn.efternamn@kamux.se

  HITTA TILL OSS:

  För dig som åker kollektivt:

  Gå genom huvudentrén på framsidan, förbi fontänen mot garaget på plan 0. Entrén till Kamux ligger intill hissarna vid garageentrén på plan 0.

  För dig som kommer med bil:

  Ingången till Kamux finner du intill hissarna vid garageentré på plan 0.


  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 

  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  Välkommen till en förmånligare bilaffär i Stockholm (Heron City)! Du hittar din lokala bilfirma på Dialoggatan i Stockholm (Heron City). Här finns ett brett utbud av begagnade bilar. Med runt 2000 begagnade bilar i lager hittar vi säkert den rätta bilen för dig. Vi köper även in samt byter in bilar. Välkommen!

  Kamux Hemleverans - köp din bil i en annan Kamuxbutik och få bilen levererad till närmsta butik eller till din dörr! Kika på hela vårt lager här.

  4

  37 recensioner

  profile

  RP Cinema Production

  för en månad sedan

  Var på affärsresa i Stockholm och hittade en bil jag var nyfiken på. Ringde spontant till Serdar som hade svar på mina frågor. Vi gjorde klart affären muntligt men jag hann aldrig hämta eller se bilen pga. för pressat tidsschema. Serdar löste en transport en dag senare (utan någon kostnad). Bilen kom fram precis som planerat. Serdar ringde från annan ort för att säkerställa att allt kändes bra för mig. Jag berättade att bilen var fin men att fälgarna var en besvikelse. "Inga problem, vi renoverar dem åt dig, jag ser till att de blir iordninggjorda" - sa Serdar. Detta hade han inte behövt säga då det är en begagnad bil och jag hade inte frågat specifikt om skicket. Jag är mer än imponerad! Ser fram emot att återkomma nästa gång det är dags att byta bil. Kan inget annat än att lämna mina varmaste rekommendationer till Kamux, men framför allt Serdar.

  profile

  Daniel Neuman

  för 2 månader sedan

  Köpte delvis på distans genom säljare Pontus i Sthlm. Affären löpte på fint. När jag däremot haft bilen i ca fyra dagar tändes motorlampan. Kamux genom säljare var ytterst tillmötesgående och löste allt utifrån kunden i fokus. Inga ytterligare utgifter för mig som köpare utan Kamux stod för verkstadsbesök och jobb. Mycket nöjd, bilar är ju alltid bilar och allt kan hända.

  profile

  Hasanaga Mammadov

  för 2 månader sedan

  Jag köpte en bil nyligen av säljaren Kostas! Och jag måste erkänna att det var nog bästa köpet jag har gjort. Grym och hjälpsam kille. Blev lite missförstånd vid köpet, men Kostas lösde det väldigt smidigt och smärtfritt. Kan definivt rekommendera Kamux samt Kostas!