Dela

  Begagnade bilar i Heron City, Stockholm

  Kamux Stockholm (Heron City)

  Dialoggatan 2

  141 75 Kungens Kurva

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10-18

  Lör: 10-18

  Sön: 11-18

  WhatsApp

  08 - 671 97 78

  heroncity@kamux.se

  HITTA TILL OSS:

  För dig som åker kollektivt:

  Gå genom huvudentrén på framsidan, förbi fontänen mot garaget på plan 0. Entrén till Kamux ligger intill hissarna vid garageentrén på plan 0.

  För dig som kommer med bil:

  Ingången till Kamux finner du intill hissarna vid garageentré på plan 0.


  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 

  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  Välkommen till en förmånligare bilaffär i Stockholm (Heron City)! Du hittar din lokala bilfirma på Dialoggatan i Stockholm (Heron City). Här finns ett brett utbud av begagnade bilar. Med runt 2000 begagnade bilar i lager hittar vi säkert den rätta bilen för dig. Vi köper även in samt byter in bilar. Välkommen!

  Kamux Hemleverans - köp din bil i en annan Kamuxbutik och få bilen levererad till närmsta butik eller till din dörr! Kika på hela vårt lager här.

  3.9

  51 recensioner

  profile

  Valante

  för en vecka sedan

  Toppen service av säljaren Pontus! Var väldigt tillmötesgående genom hela affären. Nu valde jag att inte köpa bilen tillslut men det var inga problem och jag kände mig förstådd och respekterad. Rekommenderar.

  profile

  Daniel Gundersen

  för 3 veckor sedan

  Hade kontakt med Vedat Cakici på söndagen. Han ger ett bra bud direkt. Inget krångel med skambud. Måndag lunch kommer en chaufför och hämtar bilen hos mig. Den absolut smidigaste bilaffären jag någonsin genomfört. Rekommenderar denna firma starkt👍

  profile

  Norbert Vajda

  för 2 månader sedan

  Sålde min Mercedes Cla med Erik och har varit supernöjd från start till mål! Mycket seriös och även killarna som hämtade bilen var kompetenta och smidiga att ha o göra med, 5/5!