Dela

  Begagnade bilar i Örebro | Kamux - En förmånligare bilaffär

  Kamux Örebro

  Varuvägen 1

  702 36 Örebro

  VägbeskrivningÖppettider

  Mån-fre: 10 - 18

  Lör: 10 - 15

  Söndagsöppet: 30 januari 11-15

  WhatsApp

  019 - 31 20 90

  fornamn.efternamn@kamux.se

  HEMLEVERANS - köp din bil på annan ort än din hemort!
  Du vet väl om att du kan köpa din bil i en av våra andra butiker i Sverige och få bilen levererad till din närmaste Kamux-butik. Kika på vad vi har i hela vårt lager här, kanske hittar du något som passar just dig!

  AVVIKANDE ÖPPETTIDER: 
  Midsommarafton, midsommardagen, julafton, juldagen och nyårsdagen helt stängt. 
  Röda vardagar: 10 - 18
  Röda lördagar: 10 - 15

  3.4

  116 recensioner

  profile

  Jeanette Ertas

  under den senaste veckan

  Super trevlig personal och väldigt tillmötesgående. Säljare Filbert hade exemplariskt kundbemötande. Köpte en Kia sportage som blev fraktad till Stockholm. Bilen var i toppskick och över min förväntning. Företaget gör att för att få en nöjd kund....och det blev jag. Tack!

  profile

  - “‪Womtek‬” -

  för 3 månader sedan

  Sisådär 5 månader efter bilköpet så kommer en liten recension. Inga problem med dels frakta bilen jag önskade från Sundsvall samt också få en snabb uppskattning på priset över bilen jag skulle byta in. Mindre plåtskador som togs bild på åtgärdades innan köpet. Så gamla bilen in och nya bilen ut. Efter 2 månader så skulle den besiktas och då upptäcktes en brusten fjäder. Kontaktar Kamux på torsdag gällande detta och de skulle återkomma. Återkom till dem på måndag för ville se läget när jag var i området ändå. Då pga semester, sjukdom och ny personal så hade mitt ärende ramlat mellan stolarna. Inga problem, reparation och ombesiktning lades på Kamux konto och jag kunde brumma vidare. Har köpt o sålt bil till Kamux förut och har inte haft några problem. De är chill och man kan ha en normal dialog med dem!

  profile

  Max Lindström

  under den senaste veckan

  Jättenöjd. Fick hjälp av Filbert. Engagerad, jättetrevlig och hjälpsam med allt. Har två andra familjemedlemmar som nyligen köpt sina bilar på samma ställe, som också är supernöjda. 5 av 5